Rezervo vëndin tënd në strofull…

KF Skënderbeu ju njofton vijon rezervimi i aboneve sezonale për sezonin e ri 2019/ 2020.

Në ndryshim nga vitet e tjera klubi ofron abone sezonale me çmim të reduktuar edhe për tribunat A, B, C, D, dhe E.

Abonet sezonale vlejnë për të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore dhe Kupës së Shqipërisë.

Çmimet e aboneve janë si më poshtë:

Tribuna VIP – 50 mijë Lek

Gold A & B – 20 mijë Lek

Tribuna A & B – 6 mijë Lek

Tribuna C – 4 mijë Lek

Tribuna E & D – 2 mijë lek

Për informacion të detajuar dhe rezervime mund të paraqiteni pranë stadiumit ose kontaktoni tek Nr. Tel: +355674041712

REZERVO VËNDIN TËND NË STROFULLËN E KAMPIONËVE !

SË BASHKU MË TË FORTË…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.