‘Skënderbeu – Flamurtari, biletat e ndeshjes’

Nesër, Ora 19:00 në stadiumin ‘Skënderbeu’ luhet takimi i javës së parë ndaj Flamurtarit.

Ju njoftojmë se për arsye teknike shitja biletatve të ndeshjes do të fillojë në orën 17:00 dhe mund ti blini në pikat e zakonshme:

– Pika e shitjes (20 metra poshtë dyqanit vodafone) pranë stadiumit.

– Pika e shitjes së gazetave (pazari)

– Stadiumi ‘Skenderbeu’ (Ditën e ndeshjes)
—————
Çmimet e biletave janë si më poshtë:

– Tribuna Gold A & B – 1000 Lekë

– Tribuna A, B – 400 Lekë

– Tribuna C – 300 Lekë

– Tribuna E, D – 200 Lekë

– Tribuna (Miqtë) – 200 Lekë

Forca Ujqër!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.