Join our team! Apply now…

Jeni të rinj dhe të motivuar?!

Klubi i Futbollit Skënderbeu ju jep mundësinë për tu bërë pjesë e stafit bardhekuq dhe projektit gjigand për ngritjen e Akademisë së Futbollit ‘Skënderbeu’.

KF Skënderbeu shpall vëndet vakante për trajnerë, Doktor, Fizioterapist, Psikolog dhe mësues të edukimit fizik.

Të gjithë të interesuarit mund të aplikojnë për vëndet vakante më poshtë:

Shënim: Aplikantët e përzgjedhur nga bordi drejtues i klubit do të njoftohen në një moment të 2-të për intervistë pune!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.