“Bekim Rexhepi bashkohet me ekipin”

KF Skënderbeu ka arritur marrëveshjen për huazimin e portjerit Bekim Rexhepi nga KF Shkëndija.

Pas konkretizimit të marrëveshjes, portjeri 24 vjeçar është bashkuar me ekipin ku është vendosur menjëherë nën urdhrat e trajnerit Julian Ahmataj dhe trajnerit të portjerëve Erjon Llapanji.

 

PASAPORTA:

Emri: Bekim Rexhepi

Vëndlindja: Maqedonia e Veriut

Datëlindja: 27 Tetor 1996

Gjatësia: 1.83 M

Pas Leard Sadrit, portjeri Bekim Rexhepi bëhet lojtari i 2-të i huazuar nga KF Shkëndija në merkaton e janarit.

Suksese Bekim!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.