‘Yo-Yo test’, Shehi teston ekipin

Ekipi ka hyrë sot në ditën e 3-të të përgatitjeve për sezonin e ri nën drejtimin e trajnerit të ri Orges Shehi dhe stafit teknik.

Në ndryshim nga 2 ditët e para ku stafi ka punuar për të futur ekipin në ritëm, sot paraditë lojtarët i janë nënshtruar testit “Yo-Yo”, test i cili konsiston në qëndrueshmërinë aerobike të lojtarëve.

Lojtarët kanë përballuar mësë miri testin duke shfaqur gjëndje të shkëlqyer aerobike dhe fizike.

Ekipi do të pushojë sot pasdite dhe përgatitjet do të vijojnë nesër.

———————

FOTOGALERI

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.