“Dita e 6-të e përgatitjeve”

Ekipi ka mbyllur ditën e 6-të të përgatitjeve në Korçë në kuadër të sezonit të ri.

Nën drejtimin e trajnerit Orges Shehi dhe stafit teknik, ekipi zhvilloi sot 2 seanca stërvitore duke rritur ndjeshëm intesitetin e përgatitjeve dhe aspektit fizik.

Me ekipin gjatë seancës stërvitore të pasdites u bashkua dhe sulmuesi Brazilian Robinho Mota.

———————

FOTOGALERI

This slideshow requires JavaScript.

Përgatitjet vijojnë nesër pasdite!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.