Ujqërit triumfojnë ndaj Tiranës në testin e parë miqësor

FT’ Skënderbeu 2 – 1 Tirana

Shënues: Ardit Hoxhaj, Oto John

Formacioni: Teqja, Abazi, Radas, Kabba, Vangjeli, Dita, Guedj, Muzaka, Gripshi, Bregu, Krasniqi.

U Aktivizuan: Dajsinani, Lulaj, Mara, Pëllumbi, Isufi, Hoxhaj, Oto John, Qoshku.

Mbyllet me fitoren e ujqërve testi i parë miqësor zhvilluar sot në Tropikal Resort. Golat e Hoxhaj dhe Otto John në fraksionin e dytë të lojës kanë përmbysur avantazhin e Tiranës në pjesën e parë.

#CMonWolves

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.