Skënderbeu – Laçi, dalin në shitje biletat

Të enjte, ora 17:00, Ujqërit presin në stadiumin ‘Skënderbeu’, ekipin e Laçit. Fitorja e vetmja alternativë për të vijuar ecurinë pozitive të rezultateve. Ftojmë tifozët të mbështesin maksimalisht ekipin. Bashkë më të fortë.

Çmimet e biletave për këtë ndeshje do të jenë si më poshtë:

Tribuna D – 200 Lekë të reja

Tribuna C – 300 Lekë të reja

Tribuna A dhe B – 400 Lekë të reja

Tifozët miq – 300 Lekë

Gold A dhe B – 1000 Lekë të reja

Biletat mund ti gjeni nga dita e sotme në pika e shitjes përballë me kinemanë e qytetit dhe në pikën e shitjes pranë stadiumit.

Gjithashtu tek pika e shitjes në Korçë mund të blini dhe biletat e ndeshjes, Skënderbeu-Partizan Begrad.

Skënderbeu – Laçi, dalin në shitje biletat

Të enjte, ora 17:00, Ujqërit presin në stadiumin ‘Skënderbeu’, ekipin e Laçit. Fitorja e vetmja alternativë për të vijuar ecurinë pozitive të rezultateve. Ftojmë tifozët të mbështesin maksimalisht ekipin. Bashkë më të fortë.

Çmimet e biletave për këtë ndeshje do të jenë si më poshtë:

Tribuna D – 200 Lekë të reja

Tribuna C – 300 Lekë të reja

Tribuna A dhe B – 400 Lekë të reja

Tifozët miq – 300 Lekë

Gold A dhe B – 1000 Lekë të reja

Biletat mund ti gjeni nga dita e sotme në pika e shitjes përballë me kinemanë e qytetit dhe në pikën e shitjes pranë stadiumit.

Gjithashtu tek pika e shitjes në Korçë mund të blini dhe biletat e ndeshjes, Skënderbeu-Partizan Begrad.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.