Ekipi mbyll përgatitjet për Teutën

Lineups

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Report

Ekipi mbyll përgatitjet për Teutën

Ekipi ka mbyllur sot përgatitjet për ndeshjen e radhës ndaj Teutës.
Nën drejtimin e trajnerit Daja dhe stafit teknik sot pasdite u zhvillua dhe seanca e fundit stërvitore në prag të ndeshjes në ambjentet e ‘Tropikal Resort’ në Durrës.
Stafi teknik zhvilloi një seancë stërvitore me karakter taktik ku edhe u testuan lojtarët që mund ta nisin takimin nesër nga minuta e parë.
MUNGESAT – “Dy mungesa për trajnerin Daja në prag të ndeshjes. Radas vuan dëmtimin e pësuar ndaj Partizan Beograd në mesjavë dhe do kthehet me grupin ditëm e martë ndërsa Sahiti ende nuk është rikuperuar plotësisht”.
RIKTHIMET – “Nimaga, Gavazaj dhe Nespor kanë nisur këtë javë stërvitjen me grupin por nuk janë ende të gatshëm për ta nisur takimin nga minuta e parë”

Ekipi mbyll përgatitjet për Teutën

Lineups

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

Report

Ekipi mbyll përgatitjet për Teutën

Ekipi ka mbyllur sot përgatitjet për ndeshjen e radhës ndaj Teutës.
Nën drejtimin e trajnerit Daja dhe stafit teknik sot pasdite u zhvillua dhe seanca e fundit stërvitore në prag të ndeshjes në ambjentet e ‘Tropikal Resort’ në Durrës.
Stafi teknik zhvilloi një seancë stërvitore me karakter taktik ku edhe u testuan lojtarët që mund ta nisin takimin nesër nga minuta e parë.
MUNGESAT – “Dy mungesa për trajnerin Daja në prag të ndeshjes. Radas vuan dëmtimin e pësuar ndaj Partizan Beograd në mesjavë dhe do kthehet me grupin ditëm e martë ndërsa Sahiti ende nuk është rikuperuar plotësisht”.
RIKTHIMET – “Nimaga, Gavazaj dhe Nespor kanë nisur këtë javë stërvitjen me grupin por nuk janë ende të gatshëm për ta nisur takimin nga minuta e parë”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.