“Përgatitjet, paradite në palestër”

Ekipi vijon përgatitjet intesive në Antalya.

Në ditën e 5-të të përgatitjeve në Antalya, ekipi ka zhvilluar paradite një seancë force në palestër.

Ekipi do të zbresë pasdite në fushë pasi stafi teknik ka programuar një seancë stërvitore me karakter tekniko-taktik.

Gjëndja e ekipit shfaqet optimale pas 5 ditësh përgatitje në aspektin fizik dhe psikologjik ndërkohë që përveç programit stërvitor, ujqërit i janë nënshtruar gjatë këtyre ditëve dhe testeve fizike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.