“Përgatitjet, 2 seanca në ditë”

Skënderbeu ka mbyllur sot ditën e pestë të përgatitjeve dimërore në Antalya të Turqisë.

Trajneri Daja dhe stafi teknik kanë rritur ndjeshëm intesitetin e përgatitjeve teksa ekipi po stërvitet me 2 seanca stërvitore në ditë kombinuar dhe me ushtrime force në palestër.

This slideshow requires JavaScript.

Paradite ekipi zhvilloi një seancë force në palestër ndërsa pasdite lojtarët kanë zbritur në fushë teksa i janë nënshtruar një seance tekniko-taktike.

Përgatitjet do të vijojnë nesër sërish me 2 seanca stërvitore ku është programuar edhe një test brënda grupit përpara ndeshjes me Beshiktash që do të zhvillohet në Datën 12 janar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.