Fotogaleri | ‘Përgatitjet, 10 Tetor’

Pas 48 orësh pushim, ekipi i është rikthyer sot përgatitjeve në Korçë nën drejtimin e stafit teknik.

GJËNDJA E EKIPIT – ”Me ekipin nuk janë stërvitur sot Guindo dhe kapiteni Marko radas të cilën vuajnë një gjëndje gripale ndërkohë i distancuar ka punuar dhe Bruno Dita për shkaqe shëndetësore. Pëllumbi, Isufi, Aliti, Demte dhe Prof. Ilir Bozhiqi vijojnë angazhimet me ekipet kombëtare”.

————————

FOTOGALERI:

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.