“Ekipi rinis përgatitjet në Tropikal”

Pas pothuajse 2 javësh pushim, ekipi i është rikthyer sot përgatitjeve për kampionat në ‘Tropikal Resort’ në Durrës.

Ashtu siç ishte programuar lojtarët janë grumbulluar sot në Durrës ku do të vijojnë përgatitjet deri në datën 6 janar, ditë në të cilën ekipi do të zhvendoset në Antalya për përgatitjet dimërore.

Përgatitjet kanë nisur pasdite nën drejtimin e trajnerin Daja dhe stafit teknik në fushën me bar sintetik, ku u zhvillua një seancë stërvitore.

GRUPI – “Me grupim në ditën e parë të përgatitjeve ishin Leonit Abazi dhe Argjend Malaj. Të dy lojtarët janë rikuperuar plotësisht pas ndërhyrjeve kirurgjikale dhe i janë ribashkuar grupit bardhekuq. Nesër grupi do të jetë i plotë në dispozicion të stafit teknik”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.