”Dita: Me rivalët kemi fituar bindshëm”

Bruno Dita shënoi golin që vulosi fitoren e Skënderbeut në Gjirokastër. Pas ndeshjes, në një lidhje direkte me emisionin “Gol pas Goli” në Supersport u shpreh: “Ndryshon vetëm në emër, pasi në dëshirë dhe në uri për të fituar çdo ndeshje nuk ndryshon. Unë do të jap maksimumin nw çdo pozicion që vendos trajneri”.

RIVALITETI – “Do të jetë një kampionat i ekuilibruar, pasi ekipet janë fuqizuar të gjitha. Në Durrës ishte një hap fals, por që i ndodhë çdo ekipi. Me rivalët kemi fituar bindshëm si me lojë, edhe me rezultat. Besoj se do e kalojmë me sukses dhe Kamzën. Vetëm ajo na ka ngelur”.

LOJA – “Ndryshimet bëjnë te veten dhe duhet dhe pak kohë për ambientim, por ne jemi sulmi më i mirë në Superiore. Kemi shënuar më shumë nga të gjithë. Nuk kemi konkretizuar për mungesë fati”.

—————–

Read More:

– “Shehi: Nuk varemi nga individi”

– “Skënderbeu bën ligjin në Gjirokastër”

2 thoughts on “”Dita: Me rivalët kemi fituar bindshëm”

  1. Pingback: “Skënderbeu bën ligjin në Gjirokastër”

  2. Pingback: “Shehi: Nuk varemi nga individi”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.