‘Bluzat #Champi8ns, sot në shitje’

Të mërkurë, 23 maj, Ora 17:00, të gjitha rrugët na çojnë në ‘strofull’, për titullin e 8-të!

Ju njoftojmë se prej ditës së sotme, Ora 17:00 do të dalin në shitje bluzat #Champi8ns dhe biletat.

Bluza #Champi8ns do të dalë në shitje tek pikat e shitjes së biletave përballë me kinemanë e qytetit dhe në pika e shitjes tek stadiumi. Blerja do të jetë opsionale.

Pamje të bluzës #Champi8ns!

Kundrejt çmimit simbolik prej 300 lekë, tifozët mund të pajisen me bluzën #champi8ns dhe biletën e ndeshjes. Për të gjithë ata që nuk janë të interesuar për bluzën e festës, hyrja në tribunat A, B, C, D, dhe E do të kushtojë 100 lekë.

Le ta kthejmë në festë të madhështore!

23 may, save the date!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.