Under17 / Skënderbeu v Sh.S. Pepa 5-0

Skënderbeu v Sh.S. Pepa 5-0

Golat: Çardhaku 37’ Vanko 57’ Demollari 75’ Malësia 78’ Demollari 79’

Formacioni: Trajko, Baki, Zenunllari, Pecani, Malësia, Vanko, Qesaraka, Çardhaku, Ngjeliu, Veli, Hysolli.

U aktivizuan: Shkëmbi, Aleksi, Demollari

Mbyllet me fitoren e thellë 5-0 takimi i ekipit under17 ndaj moshatarëve nga Elbasani, Sh.S Pepa. Të besuarit e Ligoraq Tiko dhe Bledar Vila dominuan krejt takimin duke marrë 3 pikë mëse të merituara.

Takimi i ekipit Under19, Skënderbeu – Tomori nuk u zhvillua pasi ekipi nga Berati nuk u paraqit.

————–

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.