“Prag-Kukësi, gjëndje optimale”

Ekipi ka mbyllur sot pasdite përgatitjet për takimin gjysëmfinal të kthimit ndaj Kukësit.

Tekniku bardhkuq i ka dhënë ‘dorën’ e fundit përgatitjeve duke zhvilluar një seancë të karakterit taktik në fushën me bar natyral.

GJENDJA E SKUADRËS – “Skënderbeu vjen në takimin e dytë gjysëmfinal në gjëndje optimale. Asnjë mungesë për trajnerin Orges Shehi dhe stafin teknik të cilët në ndryshim nga ndeshja ndaj Tiranës për kampionat do të kenë në dispozicion, Marko Radas dhe Bruno Ditën.”

#ForcaUjqër

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.