Kapiteni Shehi surprizon Radasin

”Kapiten në fushë, kapiten jashtë saj”, i tillë është Orges Shehi i cili surprizoi jo vetëm Radas por gjithë ekipin me veprimim e tij përpara fillimit të takimit.

Në momentin kur ekipi do të dilte në fushë, Shehi nxjerr shiritin dhe ja dorëzon ‘Korçarit’ Marko Radas në formë urimi për festat e fundvitit. Plot 6 vite e gjysëm në Korçë për Markon përligjin plotësisht veprimin unikal të kapitenit Shehi.

“Ishtë një dhuratë simbolikë me rastin e festave, Marko e meriton”, – u shpreh Shehi shkurtimisht për webin zyrtar të klubit pas ndeshjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.