Grumbullimi në 5 korrik, titulli objektiv

Pavarësisht vendimit për mospjesmarrje në kompeticionet europiane, klubi vijon normalisht punën për sezonin futbollistik 2018/19.

Drejtuesit e klubit kanë vendosur zyrtarisht dhe datën e rifillimit të përgatitjeve. Ekipi do të grumbullohet në datën 5 korrik për të nisur zyrtarisht punën për sezonin e ri.

Ju sigurojmë që çdo largim do të zëvëndësohet dënjësisht dhe KF Skënderbeu do të pretendojë ashtu si në 8 vitet e fundit, titullin kampion.

Klubi po punon për forcimin e grupit dhe në ditët në vijim do të zyrtarizojmë trajnerin e ri, përforcimet e para dhe detajet e përgatitjeve për sezonin e ri.

Lutemi që të prisni qetësisht zhvillimet e reja dhe ju premtojmë se ky klub do të mbetet po kaq dinjitoz me objektivin e vetëm, titullin kampion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.