“Dita e 19-të e përgatitjeve”

Ekipi ka mbyllur sot ditën e 19-të të përgatitjeve në Korçë në kuadër të sezonit të ri futbollistik.

Nën drejtimin e trajnerit Orges Shehi dhe stafit teknik u zhvilluan sot dy seanca stërvitore, paradite aerobi funksionale e kombinuar me forcë ndërsa pasdite ekipi ka zhvilluar një seancë tekniko-taktike.

—————————

GJËNDJA E EKIPIT

“Ekipi është shfaqur në gjëndje optimale gjatë përgatitjeve me përjashtim të Ardit Hoxhaj dhe Bruno Lulaj të cilët po zhvillojnë fazën riaftësuese dhe pritet të bashkohen me grupin brënda disa ditësh”

——————–

FOTOGALERI

This slideshow requires JavaScript.

Përgatitjet do të vijojnë nesër, paradite në fushë ndërsa pasdite, ora 17:30 është programuar një test brënda shtëpisë ndaj ekipit under-19!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.