Akreditimet për ndeshjen, Skënderbeu-Dynamo Kiev

Klubi i futbollit ‘Skënderbeu’ fton të gjithë përfaqësuesit e mediave lokale dhe kombëtare, gazëtare dhe fotoreporter që dëshirojnë të akreditohet për ndeshjen e vlefshme për grupet e Europa League, Skënderbeu-Dynamo Kiev, të dërgojnë kartën e gazetarit, emrat dhe median që përfaqësojnë në emailin: press@kfskenderbeu.al

Ndeshja është programuar të zhvillohet ditën e enjte, 23 nëntor, ora 21:05 në stadiumin ‘Elbasan Arena’ në Elbasan.

Akreditimet do të mbyllen në datën 18 nëntor, ora 19:00. Lutemi që kërkesat për akreditim të bëhen vetëm nëpërmjet emailit zyrtar të zyrës së shtypit për të mos krijuar konfuzion.

Si pasojë e interesit mjaft të lartë mediatik, kërkesat për akreditim do të seleksionohen.

Faleminderit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.