Abone Sezonale 2019 / 20

KF Skënderbeu ju njofton se ka nisur rezervimi i aboneve sezonale për sezonin e ri 2019/ 2020.

Në ndryshim nga vitet e tjera klubi ofron abone sezonale me çmim të reduktuar edhe për tribunat A, B, C, D, dhe E.

Abonet sezonale vlejnë për të gjitha ndeshjet e Kategorisë Superiore dhe Kupës së Shqipërisë.

Çmimet e aboneve janë si më poshtë:

Numër Kontakti: +355674041712

REZERVO VËNDIN TËND NË STROFULLËN E KAMPIONËVE !

SË BASHKU MË TË FORTË…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.