Lojtarët e grumbulluar për YB

Ekipi ka mbërritur në këto momente në Bern dhe u akomodua në ‘Best Hotel Western Bern’.

20 lojtarë janë në dispozicion të trajnerit dhe stafit teknik për ndeshjen e nesërme ndaj Young Boys.

Lista e lojtarëve të grumbulluar.
(James ende nuk është bashkuar me ekipin për shkak të vizës)

Portjerë: Shehi, Teqja

Mbrojtës: Vangjeli, Osmani, Jashanica, Radas, Mici, Lulaj, Aliti.

Mesfushorë: Lilaj, Taku, Muzaka, Gripshi, Shkodra, Sahiti, Gavazaj, Pëllumbi, Demte, Nimaga.

Sulmues: James Adeniyi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.