Leonat Vitija

Leonat Vitia është nje futbollist profesionist Kosovar i cili luan si mbrojtes qendre per ekipin shqiptar KF Skenderbeu dhe per ekipin kombetar kosovar U21.

PERSONAL INFORMATION
DATE OF BIRTH Aug 22, 2000 (19)
PLACE OF BIRTH Prishtina, Kosova
PLAYING POSITION Defender